Gyakran hallom a bőrápolások során vendégeinktől, hogy mennyi mindent szeretne, de nincsen rá ideje. Aludni mindenképpen kötelező, ezért akkor használjuk ki ezt az időt az éjszakai szépülésre is. Nézzük meg, mit tehetsz alvás közben a szépségedért!

1. Éjszakai arcpakolások

A bőrápoló maszkok az egyik legjobb kényeztetést jelentik a bőrnek. Éjszaka sokkal jobb a bőrünk felszívó képessége, melegben vagyunk, nem érnek a környezet káros hatásai. Egy napi 10-15 perces arcmaszk felvitele is csodákra képes, akkor gondoljatok bele, egy egész éjszakán át történő táplálás. Ettől még akkor is üde, kipihent megjelenésed lesz, ha egyáltalán nem aludtad ki magad.

Éjszakai szépülés

2. Hajápolás

A hajfestékek, hajformázó eszközök és a száraz irodai levegő fakóvá és töredezetté teszik a hajat, ezért én hetente használok regeneráló termékeket. Kedvenceim a szérumok, melyek belülről építik újjá a szálakat, és a hajolajok, melyek természetes olajtartalmukkal táplálják a hajat, ami reggelre fényessé és selymessé válik. Egy vékony hajturbánt ha a fejedre csavarsz a melegben még intenzívebben tudnak az olajok beszívódni a hajadba! Reggel pedig egy frissítő zuhany és máris élvezheted az extra puha hajtincseket.

Szépülés alvás közben

3. Lábápolás

Nemcsak arcunkon hatásos az éjszakai kezelés. Nálam rendszeres vasárnap esti program a lábápolás. Ilyenkor először előveszem az elektromos sarokreszelőt, amivel csodálatosan egyszerűen tudom eltávolítani az elhalt hámsejteket. Majd alaposan belemasszírozom a regeneráló krémet a bőrbe, és a hatás fokozására lábápoló zoknit is húzok éjszakára!

Ha kedved kaptál és hiányzik valami az éjszakai szépülésedhez, lapozd át az aktuális Oriflame katalógusunkat, nálunk biztosan megtalálod, amit keresel! 🙂