Gyakran Ismételt Kérdések

Segítségre van szükséged?

Tekintsd át a gyakran felmerülő kérdéseket, minden bizonnyal választ fogsz találni a kérdésedre. Amenniyben mégsem, úgy lépj velünk kapcsolatban és segítünk.

Oriflame terméket szeretnék vásárolni. Mit kell tennem?
Az Oriflame weboldalán saját kóddal meg tudod vásárolni. Ehhez szükséges egy regisztráció, aminek a kitöltéséhez kattints ide.
Mennyibe kerül az Oriflame regisztráció?
A regisztráció ingyenesen elkészül, az első rendelésed leadásakor 999 Ft tagsági díj kerül leszámlázásra. Ezért kapsz egy kezdőcsomagot alapvető nyomtatványokkal és pár termékmintával.
Hogyan adhatom le a rendelésem?

Telefonon a 0614503939 telefonszámon, az Oriflame hivatalos weboldalán vagy az Oriflame applikációján keresztül. Minden esetben szükség van a regisztráció után kapott kódra és jelszóra.

Hogyan tudom kiszámolni a kedvezményem?
Az Oriflame-nél az árrés 25% minden egyes terméken.

A katalógusban lévő árat (ha akciós a termék, akkor az akciós árat) osztjuk 1,25-el. Így megkapod azt az árat amin te vásárolsz, ezt szépségtanácsadói árnak hívjuk. Pl.: 4999 Ft a katalógus ár /1,25-el=3999 Ft szépségtanácsadói ár.

Én csak saját magamnak szeretnék vásárolni kedvezményesen, nem szeretnék Szépségtanácsadó lenni, ezt hol jelöljem?
Mindenkit, aki regisztrál, Szépségtanácsadónak fognak hívni és bármikor élhet az Oriflame bármelyik lehetőségével. Tehát vásárolhat saját magának, forgalmazhatja a termékeket vagy építhet csapatot. A megnevezés ugyanaz lesz.
Mit kell tennem ha regisztrálni szeretnék?
A regisztrációhoz pár adatra van szükség, mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és elkészítjük a kódod. Az űrlap kitöltéséghez kattints ide.
Hol vehetem át a megrendelt termékeket?
2300 postahivatal, 120 MOL benzinkút és a házhoz szállítás közül választhatsz.
Milyen költségek kerülhetnek a számlámra?

A számlára szállítási díj kerülhet 100 Bónuszpontos rendelési érték (Kb. 20 000 Ft) alatt MOL pontra és Postahivatalba kért csomag esetében 999 Ft.

Házhozszállítás esetén 150 Bp alatt 1599 Ft, 150 Bp felett ingyenes.

Javaslom a Joker termék használatát, mely minden katalógusban más és más termék, általában 999-1199 Ft összegben amit ha megvásárolsz elengedik a kiszállítás díját!

A regisztrációt követően 1 évig érvényes a kódod, évente 999 Ft-os tagság meghosszabbítási díjat számláznak fel, ha továbbra is szeretnéd használni. Ha minden katalógusban minimum 70 Bp rendelést adsz le, ezt a költséget az Oriflame elengedi.

Ha regisztrálok kötelező minden katalógusban rendelni?
Nem, semmilyen kötelezettséget nem vállalsz. A kódod az utolsó rendeléstől számított 1 évig lesz érvényes, azután törlésre kerülsz.
Van-e minimum rendelés?
Nincs. Az árrés minden egyes termékre vonatkozik, így akár egy terméket is rendelhetsz kedvezményesen, csak kalkulálj a szállítási költséggel.
Mi az a Bónuszpont (Bp)?
A megvásárolt termékek után az adott katalógusban Bónuszpontokat kapsz. 1 Bp átlagos ára 216 Ft. Például, ha megvásárolsz egy 999 Ft-os terméket rögtön 4 Bp-ot kapsz érte. Bónuszpontokkal mérjük a termékforgalmat, a jutalék kifizetése is ez alapján számolódik. Gyűjtésével ingyenes szállításra, ajándékokra lehetsz jogosult.
Hogyan fizetem ki a csomagom?
Készpénzben átvételkor vagy bankkártyával az online felületen. Termékforgalmazóknak lehet igényelni csekkes fizetést a regisztrációt követő második katalógustól, ha az első rendelése minimum 100 Bp volt és azt rendben kifizette illetve eljuttatja a személyes iratait.
Hogy juthatok katalógushoz?

Ha az éppen érvényes katalógusból rendelést adsz le, a következőből automatikusan beletesznek egyet a csomagodba ingyenesen. Ezen kívül vásárolhatsz különböző csomagokban:

1 db 340 Ft

5 db 840 Ft

20 db 3200 Ft

40 db 5400 Ft

Mennyit lehet keresni a termékek forgalmazásával?
Minden egyes eladott terméken 25%-os árrés van, ezt hívjuk azonnali haszonnak. Minél több a vásárlód annál többet fogsz keresni. Egy 50 000 Ft-os termékforgalmazás esetén:

50 000 Ft (katalógus ár)/1,25= 40 000 Ft (szépségtanácsadói ár). Jól látszik, hogy ebben az esetben 10 000 Ft-ot kerestél.

Mennyit lehet keresni a csapatépítéssel?
Az Oriflame sikerterve mutatja karrierlépcsőnket. A bal oldalon a csapat forgalmát látod bónuszpontokban, jobb oldalon pedig a visszakapott teljesítmény utáni árengedmény (TUÁ) szintet százalékokban.

500 Bp  4%

1000 Bp  8%

2000 Bp  12%

3200 Bp 16%

6400 Bp 20 %

10000 Bp 24 %

Egy 10 000 Bp-os csapat forgalma után a vezető átlagosan 200 000 Ft-ot keres 3 hetente.

A sikertervben rengeteg szint van, így a fizetésednek nincs felső határa. Folyamatosan növelheted.

Mi szükséges a csapatépítéshez?
Onnantól kezdve, hogy regisztráltál nem csak az Oriflame termékeit ajánlhatod, hanem az üzleti lehetőségét is. Általad is csatlakozhatnak mások az Oriflame-hez. Ők a te csapatod tagjai lesznek. Legyen az üzleti lehetőség a kedvenc terméked!

Csapatépítéshez rengeteg kipróbált működő módszerünk van, folyamatos segítséget kapsz tapasztalt vezetőinktől.

Tényleg lehet ez főállású jövedelem?
Magyarországon jelenleg közel 200 olyan ember van direktori vagy magasabb szinten, akik ebből élnek, ha a menedzsereket is hozzáadjuk ez a szám minimum háromszorosa. Én 15 éve élek főállásban ebből, tényleg nagyon jól lehet vele keresni.
Mennyi idő és munka szükséges ahhoz, hogy egy akkora csapatot építsek amivel főállású jövedelmem lesz?
Attól függően mennyit foglalkozol vele, átlagosan 1-2 év alatt fel lehet építeni egy 10 000 Bp-os forgalmú értékesítési csapatot, amivel 3 hetente 200 000 Ft-ot keresel.
Kíváncsi vagyok, érdekel az üzleti lehetőség, többet szeretnék tudni, mit tegyek?
A regisztráció kitöltésekor megjegyzésben szerepeltesd, hogy csak érdeklődsz és vegyük fel veled a kapcsolatot. Szívesen küldünk további anyagokat, beszélhetünk telefonon, akár személyesen is, hogy minden kérdésedre választ kapj.
Nem találtad meg a választ? Lépj velem kapcsolatba!
Áttekintetted a gyakran előfordulő kérdéseket, de nem találtál benne elegendő információt? Segítünk, kattints ide a kapcsolat felvételhez!

Impresszum

Oriho Team Kft.
2200 Monor, Avar u. 51.
forrás: Orfilame Hungary Kft.

Tájékoztató

NAIH-146409
Adatvédelmi tájékoztató

2018-2020 © többmintüzlet.eu
Készítette a Bee Design Agency