A BLOG szóra az első ami beugrik, amikor 9 évvel ezelőtt az első lányom születése után órákig böngésztem az interneten, még ő nyugodtan pihent és újdonsült anyukaként a kereső mezőbe írogattam:

Mennyit eszik egy újszülött baba? Mennyit alszik? Hogyan rakjam tisztába? Mikor fog megfordulni?

Még sorolhatnám a rengeteg kérdést ami éppen a gyermekvállalás, mint új dolog kapcsán felmerült bennem.

Nagyon jó érzés volt látni, hogy nem vagyok egyedül és sokan küzdünk hasonló problémával. Aminek nagyon örültem, hogy különböző fórumokon találtam olyan anyukákat akik megosztották tapasztalataikat. Ez számomra rengeteget segített. Ezért ugyanúgy a böngészőt és a blogokat céloztam meg amikor tanulni szerettem volna, vagy amikor elkezdtük a házunkat építeni. Azt vettem észre, hogy ma már teljesen természetesen számomra, hogy először az interneten tájékozódom.

Valószínűleg ha éppen ezt a bejegyzést olvasod te is hasonlóan cselekszel. Igyekszel minél több oldalról körbejárni a dolgokat és mindennek utánanézni. Ennek egyik módja, hogy az interneten próbálunk olyan tartalmakat, cikkeket, videókat keresni ami az adott dologban segítségünkre lehet.

Miben tudok Neked segíteni? Miről fog szólni az én blogom?

Úgy döntöttem én szeretnék egy olyan blogot írni, olyan hasznos tartalmakat feltenni, ami segít a leendő Oriflame szépségtanácsadóknak az Oriflame termékek értékesítése és a csapatépítés terén. Ezek lehetnek majd termékekkel és azok használatával kapcsolatos információk, tippek, videók és lesznek az élet mindennapjain átsegítő gondolatok. 🙂

Oriflame szépségtanácsadó

Anyaként, feleségként, vezetőként napi szinten érnek engem is csalódások, nézek szembe folyamatos kihívásokkal. Szükség van rá, hogy mindenben topon legyek, ezért igyekszem majd olyan praktikákkal is segíteni melyek könnyebbé tehetik a mindennapjaidat!

Egy döntés, egy újabb kihívás

2017-ben hoztam egy döntést és elindítottam a saját Oriflame weboldalam, Oriflame üzleti facebook oldalam és 2018 áprilisában ezt a blogot is.  A célom az volt, hogy a jól működő üzleti stratégiánkat, módszereinket, tapasztalatainkat ráépítsük az online eszközökre.

Számomra ez óriási izgalom és hatalmas kihívás! Folyamatosan tanulom és igyekszem a számomra nagyon fontos közvetlen, személyes, baráti kapcsolatokat az internet „hidegségén” keresztül és fenntartani, hiszen számomra a személyes kapcsolatok és a szeretteimmel eltöltött minőségi idő a legfontosabb.

Köszönöm ha Velem tartasz, kívánok magunknak hasznos és érdekes, őszinte és emberi cikkeket. Én azon leszek, hogy ilyeneket írjak!